Program på Villagatan den 3 oktober: Endagsvarelser

29 september 2020

Konst, musik och poesi hos Samfundet De Nio!
Pop up-utställning med Muskot på Villagatan 14, lördagen den 3 oktober kl 12–17

Samfundet De Nio har återupptagit sin programverksamhet under av dagsläget betingade former. Lördagen den 3 oktober kl 12–17 utnyttjar vi dels trädgården med sina fina rester av Lotten von Kraemers rosarium, dels entréplanet i huset Villagatan 14.

Det blir en endags utställning av konstnärsgruppen Muskot, som i somras kurerade den stora utställningen Isolering / Kommunikation på Färgfabriken. Muskot är Martin Ålund, Daniela Hedman, Torbjörn Johansson, Clara Diesen, Jonas Ellerström och Malin Arnedotter Bengtsson.

Dessutom blir det musik av och med tonsättaren och trombonisten Ivo Nilsson och diktläsning av Clara Diesen och Jonas Ellerström. Bubbelvatten, cider och mousserande vin serveras tillsammans med, så länge de räcker, tidsenligt styckförpackade ostbitar.

Ingång genom trädgården på baksidan av huset, vädret ska bli fint och så får vi bättre möjlighet att slussa in lagom antal åskådare i taget till de verk som kommer att finnas inne i huset. Musiken och diktläsningen äger rum i trädgården vid skilda tillfällen under eftermiddagen, vi siktar på kl 14 och kl 15. Förhandsanmälan är inte obligatorisk, men meddela gärna till intendent(at)samfundetdenio.se eller till jonas(at)ellerstroms.se om du/ni kommer. Givetvis följer vi alla gällande säkerhetsföreskrifter och rekommendationer.

Hjärtligt välkomna till Villagatan!

Jonas Ellerström, programansvarig i Samfundet De Nio