Måndagkväll på Villagatan den 28 oktober

22 oktober 2019

24 rutor per sekund

Ett samtal om estetik, politik och arbetsvillkor inom svensk oberoende filmproduktion med regissörerna Elisabeth Márton och Richard Dinter den 28/10

Samfundet De Nio fortsätter sin programserie ”Kvällar på Villagatan” för året 2019 måndagen den 28 oktober med att bjuda in filmarna Elisabeth Márton och Richard Dinter till ett samtal med De Nios programansvarige Jonas Ellerström.

Kvällen tar sin början kl 18 med ost och vin i gatuplanet i De Nios husVillagatan 14. Estradsamtalet inleds kl 19 i källarvåningen med korta utdrag ur representativa verk av filmarna. Programmet beräknas pågå i 45 minuter. Plats för frågor från publiken finns givetvis därefter! Sedan återgår vi till mingel, och när klockan blivit nio (ungefär) skuffas de sista gästerna vänligt men bestämt ut.

Antalet platser är starkt begränsat, närmare bestämt till 42 personer. Anmälan om deltagande är bindande och görs per email till intendent@samfundetdenio.se eller till jonas@ellerstroms.se  Sista dag för anmälan är den 27 oktober.

Hjärtligt välkomna till måndagkvällen på Villagatan 14 kl 18-21 den 28 oktober 2019!