Adventsmåndag på Villagatan 14

4 december 2018

Samfundet De Nio fortsätter sin programserie ”Måndagkvällar på Villagatan” måndagen den 10 december 2018 med att bjuda in författarna Ulrika Nielsen och Gordana Spasic till ett samtal med Jonas Ellerström. Nielsen och Spasic har båda genomfört det intressanta och givande experimentet att skriva i par: Nielsen med Lina Hagelbäck och Spasic med helt nyligen romandebuterande Johanna Frid. (Såväl Nielsens & Hagelbäcks ”Ömhetsmarker” som Frids och Spasics ”Familieepos” utkom 2017.) Samtalet kommer att ta upp frågor som hur samarbetena har gått till, vilka problemen och vinsterna med dem har varit jämfört med ordinärt ensamskrivande, och hur formen kan användas och utvecklas.

Kvällen inleds med ost och vin (som De Nio bjuder på) på bottenvåningen från kl 18. Samtalet inleds i källarvåningen kl 19, och beräknas pågå i 45 minuter. Plats för frågor från publiken finns givetvis! Därefter återgår vi till mingel, och när klockan blivit nio skuffas de sista gästerna vänligt men bestämt ut.

Antalet platser är starkt begränsat, närmare bestämt till 40 personer. Anmälan om deltagande är bindande och görs per email till intendent@samfundetdenio.se

Sista dag för anmälan är den 9 december.

Hjärtligt välkomna till samtalskvällen på Villagatan 14 kl 18-21 den 10 december!

Jonas Ellerström, programansvarig